0
  • Coșul este gol!

0
0

Despre noi

„Coffee Factory este chintesenta experientei mele in domeniul cafelei. Am inceput ca inginer de espressoare profesionale, un job aproape inexistent in Romania, si incet incet am fost cucerit de complexitatea acestui domeniu. Din dorinta de a sti cat mai multe in materie am participat la cursuri de pregatire profesionala in Irlanda si Anglia. Acestea se adauga la cei 15 ani de experienta in service, design, vanzari, relatii cu clientii pentru a veni pe piata romaneasca cu produse de calitate tot mai crescuta . Faptul ca detinem o firma de distributie specializata pe cafea, cafenele in regim propriu sau partenere , departament de service si tuning espressoare a culminat cu achizitionarea primului prajitor de cafea in anul 2016”.

Lica Silviu – inginer espresso, fondator The Coffee Factory

De ce un prajitor?

Ce insemna cafeaua proaspat prajita? Inseamna savoare, energie, aroma puternica, miros parfumat, tot ceea ce trebuie sa simti datorita complexitatii fiecarei cafele, aromei proprii si originii. De aceea recomandam cafeaua proaspat prajita coroborata cu ultimele tehnologii si cunostinte in materie, pentru succesul afacerii dvs. Succesul nostru este strans legat de reusita clientilor nostri si de calitatea reala a produselor si serviciilor oferite. Aceasta misiune de responsabilizeaza si ne provoaca sa cautam tot timpul sa descoperim cafea Arabica de origine controlata, de specialitate pe cat posibil, sa invatam noile trenduri si sa nu ratam vreo tehnologie recenta .

Am asistat in anii 90 la transformarea consumatorului roman in victima credula a marilor companii care ruleaza volume imense de cafea, fara . Aceste branduri internationale au beneficiat in tara noastra de incredere aproape deplina. Fenomenul se explica prin faptul ca multi ani romanii au dus dorul lucrurilor „de firma” absente de pe piata in perioada comunismului. Ca o consecinta a setei romanilor pentru branduri, acestea nu au fost nevoite sa exceleze la calitate, a fost de ajuns ca ele sa existe cu numele. Ca multe alte lucruri bune venite de afara, a sosit si la noi curentul cafelei de specialitate, adica un curent ce acorda atentie deosebita fiecarei componente a cafelei: planta, biologie, varietate, crestere, zona geografica, prelucrare, prajire, preparare etc. Aceasta inseamna ca e timpul pentru ca micile companii sa se afirme. Suntem suficient de mari cat sa acoperim comenzile pentru hoteluri si cafenele, mici si mari, si inacelasi timp suntem o companie suficient de mica incat sa fim foarte dinamici in a raspunde la nevoile dvs in mod unic. Ne straduim sa va aducem cat mai multa calitate si prospetime, de aceea am adaugat servicii de “Roast On Demand” pe langa celebrul “Freshly Roasted”.

20
Sortimente diferite de cafea
100%
Calitate si prospetime
100%
Clienti multumiti